Naon bedana antara dual action polisher sareng rotary polisher

Naon bedana antara dual action polisher sareng rotary polisher?
Nalika ngeunaan milih mesin tukang polis, salah sahiji patarosan anu sering dilakukeun ku konsumén pikeun kami nyaéta: "Naon bédana antara tukang polah dua tindakan sareng tukang polos puter?" Éta patarosan anu saé pisan sareng pikeun anu nembé ngamimitian ku tukang meser, jawaban na penting pisan!

3

Rotary Polisher nyaéta anu pangkolotna di kelasna, sateuacan kaluar tina aksi ganda, urang ngan ukur ngagaduhan jenis tukang poliser ieu. Polisi Rotary langsung pisan - sirahna muter ngan ukur hiji cara teu paduli sabaraha anjeun mencét kana cet mobil anjeun, éta bakal teras muterkeun dina kecepatan anu dipilih. Éta ogé muter dina orbit konstan, nyiptakeun potongan anu langkung agrésif tapi ngahasilkeun langkung panas. Polir usaha Rotary bakal meryogikeun anjeun gaduh langkung seueur pangalaman, anjeun kedah ngalihkeun tukang polis ku cara manual sareng anjeun kedah terang sakumaha gancangna mindahkeun mesin ngalangkungan cet. Polisi puteran langkung agrésip, janten éta bakal ngabenerkeun goresan anu langkung jero sareng cét anu henteu sampurna, ngan upami dianggo leres.

Dual Action Polisher (atanapi DA Polisher sabab biasana langkung disingget) mangrupikeun ciptaan anu revolusioner. Éta muterkeun dina 2 cara anu béda: sirah muter dina aksi bunderan anu béntés dina spindle anu dina gilirannana muterkeun dina gerakan sirkulasi anu langkung lega, ku sabab kitu nyebarkeun panas ka daérah anu langkung ageung, nyegah kaleueutan panas sareng gesekan, janten langkung aman kana mobil anjeun. Salaku akibatna, anjeun tiasa ngantepkeun tukang poler ieu muterkeun dina hiji tempat sareng nyegah tina ngaduruk cet anjeun. Ieu ngajantenkeun DA hiji pilihan anu sampurna pikeun peminat amatir anu tetep ngajaga mobilna 'tip top' tapi henteu hariwang disemprot deui poténsial!


Waktos Post: Sep-16-2020