Kantor Perusahaan Anyar

dsd
Kami resep pisan ngawartosan anjeun yén alamat kantor anyar kami parantos diluncurkeun dina Oktober2018. Aya ruang sampel anu saé pikeun méréskeun sadaya mesin polesan sareng produk perawatan mobil urang, kamar téh / kopi kanggo para karyawan pikeun bersantai nalika istirahat, sareng opat kantor kanggo departemén anu béda.

Office and Sample Room
Alamat kantor anu anyar sapertos kieu:
Kamar 2107, Gedong 12, Xincheng Injoy Plaza, NO.77, Jalan Aixihu Kalér, Kacamatan Gaoxin, Kota Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina
Ngabagéakeun sadayana konsumén anyar sareng lami pikeun nganjang!


Waktos Post: Sep-16-2020